Киевская беседка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Киевская беседка » Тестовый форум » Клініка


Клініка

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Якщо потрібна хороша клініка, раджу звертатись  до приватного медичного центру Медіалт тут і ціни помірні на консультацію та лікування. А також працюють справжні фахівці. Зверталась не один раз, дуже задоволена і головне ніяких черг, все по запису і в спокійній обстановці.

0

2

Дякую за пораду. Я теж туди звернувся. Щось захворів, і лікар виписав засоби, що діють на респіраторну систему. Якісь сиропи, розчини для інгаляцій, таблетки. З одного боку багато, але це комплексне лікування дало свої плоди.

0

3

Тут все залежить від того, які проблеми у вас чи вашої близької людини, від того і відштовхуватись шукаючи надійне місце . Якщо наприклад , у вашого пожилого родича виникли проблеми зі здоров'ям, тоді краще вибрати приватний будинок для людей похилого віку Львів Осінь Життя , там персонал має великий досвід роботи по догляду за хворими та лежачими. Я теж до них звернулась, коли моя бабуся захворіла і не могла за собою самостійно доглядати . А там їй безпечно та мені так спокійніше за неї . Тож мати на увазі цей заклад.

0


Вы здесь » Киевская беседка » Тестовый форум » Клініка