Киевская беседка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Киевская беседка » Тестовый форум » скасування виконавчого листа

скасування виконавчого листа

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Як здійснюється скасування виконавчого листа і які є можливі способи цього досягнення?

0

2

Коли я отримав виконавчий лист щодо моєї квартири, я був у відчаї і не знав, що робити. Однак компанія "PIC" була тим, хто прийшов мені на допомогу. Мені потрібен був адвокат по виконавчому провадженні на сайті знайомв інформацію. Фахівці цієї компанії докладали всі можливі зусилля, щоб скасувати виконавчий лист та захистити мої права. Вони були дуже відповідальними та допомогли мені зняти арешт з мого майна. Я вдячний їм за їхню підтримку та професіоналізм.

0

3

Вам точно лучше всего проконсультироваться с юристом, обратитесь сразу в адвокатское объединение "Сильницкий и Партнеры" . Там предоставляют услуги адвоката в Одессе и помогают решить любые проблемы, подобного характера. Я ни разу не пожалела ,что начала с ними работать. Всегда знают как правильно разрешить ситуацию на пользую клиента.

0

4

Вирішити всі юридичні питання мені допомагає фінансова компанія сайт залишаю. Юристи вельми компетентні в питаннях нерухомості, кредитування та проведення різних угод на ці теми, тому консультації беру у них досить часто, щоб перестрахуватися. Думаю, що й із вашим питанням допоможуть розібратися.

0

Вы здесь » Киевская беседка » Тестовый форум » скасування виконавчого листа