Киевская беседка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Киевская беседка » Тестовый форум » Інформація для українських студентів у Польщі

Інформація для українських студентів у Польщі

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Де батьки можуть знайти детальну інформацію про польські університети для українських студентів? Які ресурси або веб-сайти надають актуальні дані про вступні вимоги, процедури реєстрації та можливості фінансової допомоги для іноземних студентів?

0

2

Я ніколи не думала, що мої діти будуть навчатися в Польщі, але через війну все змінилося. На початку було багато стресу, адже не знала, як забезпечити їм продовження освіти. Платформа Спільно допомогла нам зорієнтуватися.Тут можна дізнатися в яких містах Польщі є українські школи  https://spilnoinpl.org/article/posibnyk … u-polshchi там детально розписані всі етапи, які потрібно пройти, щоб діти могли продовжити навчання в польській школі. Окрім цього, на сайті є поради щодо адаптації та вивчення мови. Діти вже ходять до школи, і я бачу, як їм подобається нове середовище. Спільно стало нашим головним джерелом корисної інформації. Дуже рекомендую всім родинам з України!

0

Вы здесь » Киевская беседка » Тестовый форум » Інформація для українських студентів у Польщі