Киевская беседка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Киевская беседка » Тестовый форум » Автоматизація ветклініки

Автоматизація ветклініки

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Я вже давно веду приватну ветеринарну клініку і в останні місяці відчуваю необхідність оптимізувати роботу з документацією та управлінням клієнтською базою. Час від часу занадто багато часу йде на рутину, яку, я впевнений, можна автоматизувати. Можливо, ти знаєш, які програми для автоматизації ветклініки є на ринку зараз і які з них найкраще підходять для невеликих клінік?

0

2

Я розумію ваші сумніви, і дуже радий поділитися своїм досвідом. Для автоматизації ветеринарної клініки рекомендую ознайомитися з програмою ЕNOTE https://enote.vet/enote4/ . Це потужний інструмент, який має всі необхідні функції для ефективного управління клінікою. Ця програма забезпечує зручний облік пацієнтів, автоматизує запис на прийоми, веде історії хвороб і забезпечує просте управління запасами медикаментів. Один з ключових моментів — можливість інтеграції з іншими системами, що дозволяє безперебійно обмінюватися даними між різними платформами. Крім того, ENOTE надає можливість персоналізації інтерфейсу під потреби конкретної клініки, що робить її ще зручнішою у використанні.

0

Вы здесь » Киевская беседка » Тестовый форум » Автоматизація ветклініки